Nail dotting tools

 
 
 
Dotting tools
Dessa verktyg är vekligen jätte härliga att anväda. Bara doppa dom i färgen du vill ha och dutta på nagel!
Perfekt när man t.ex. ska göra blommor. 
 
Här är ett enkelt och bra youtube klipp som visar hur man gör och kan använda dotting tools till att göra blommor.
 

Stockholm ett enda stort ?

 
 
 
 
 Stockholm
  • Uteliggare i alla hörn och kanter som plötsligt slänger upp sina muggar i ansiktet på en.. och som följer efter en flera meter innan dom inser att det inte alls var någon rik person med stor plånbok. ibalnd får jag lust att skrika " MEN SER DET UT SOM ATT JAG HAR PENGAR ELLER?" men vågar inte höra svaret så jag har avstått..
  • Alla rödljus för gående som ingen människa bryr sig om, varför står dom där? En kille höll för några dagar sedan på att bli påkörd av en cyklist när han gick över mot rött, då stod vi alla och skratta samtidigt som vi tänkte "men idiot såg du inte att det var rött?" sedan gick vi över allihopa, mot rött. sååååå vad jag har förstått så är det grönt tills man blir påkörd för då är det rött (!?) mhm it make sense..
  • Tunnelbanedörr knappen, VARFÖR finns den jäkla knappen där? VARFÖR sätter man en blinkande knapp på en dörr som inte är till för att tryckas på!?! Alltså det bästa som finns är knappar, och speciellt knappar som blinkar. precis som med röda knappar och knappar där det står STOPP eller BRANDKNAPP. inte nog med att tunnelbanedörr knappen inte funkar utan trycker man på den får man även höra någon som  frustande flåsar en i nacken av skratt! 
  • Turbo rulltrapporna ,  en tjej  är påväg mot rulltrappan. Precis innan hejdar hon sig, tittar oksäkert på rulltrappan i några minuter vänder sig om och tar trapporna ner istället! men snälla... 
 
  •  Höger och vänster regeln, hahaha ja va finns det att säga, står du på fel sida blir du översprungen No shit scherlock?  Rulltrappan högersida. T- centralen vänster sida. 
Påtal om inget:
Blev jagad av en turkisk kvinna för några månader sedan för att jag gick in i henne. istället för att bli rädd hörde jag mig själv säga " skyll dig själv när du står ivägen"  BAM, oh no you didn´t
Tror jag blev kallad åsna.. 
 
 
 /L-z
 
 
 
 
 

Caviar Manicure

Små små kulor som appliceras på nageln direkt efter att man har målat på nagellack. Kan bli otroligt snyggt och färgstarkt.

 

 Frågan är… vad är vitsen med detta så omtalade manikyr? 

Efter att man applicerat de små kulorna tar det ca 5 minuter för dem att ramla av igen...Visst det är väldigt snyggt i början, men sedan då, när allt har försvunnit? 

200 kronor in i dammsugaren… 

Underbart..
/L-z
 

Sally Hansen | Salong effects

 

Sally Hansen
 
Så gick jag och köpte mig en liten kartong Sally Hansen (Finns att köpa på Åhléns) och blev underbart nöjd av resultatet!
 
Ett tunt plastigt material, likt nagellack, som man lätt trycker fast på nageln. 
Den håller otroligt länge och kan sedan tas bort exakt som man gör med nagellack.
 
Så till alla nagelbitare där ute och er vars naglar alltid går av, köp denna! Naglarna skyddas och växer snabbt. 
 
 
 
 
/L-z

Luz Zoraida

Välkommen mina stalkers och fans ( och till dig som ÄNTLIGEN hittade hit ) till min alldeles nya blogg! - Mina vänner, denna nya blogg kommer handla om eran idol ( mig såklart), men även om nageldesign, extremt goda bakelser och såklart om allt galet som råkar snubbla mig förbi här i Stockholms stad! Läs, och häpna!

RSS 2.0